Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Zadeltassen bij Lightyourbike

Een zadeltas is onmisbaar voor sportieve fietsen zoals een racefiets of mountainbike. Omdat deze vaak geen bagagedrager hebben, kom je ruimte tekort om extra spullen mee te nemen. Een goede zadeltas is hier de perfecte fietsaccessoire voor! Zadeltassen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, zodat er altijd een geschikt zadeltasje is voor jouw behoefte!

Zadeltas racefiets

Zeker voor een racefiets is een zadeltas een must-have. Het zadeltasje geeft net de extra ruimte die je nodig hebt om fietsgereedschap, een extra binnenband, je sleutels of je telefoon mee te nemen. Een zadeltas is daarvoor een betere oplossing dan een rugzak bijvoorbeeld. De zadeltasjes voor racefietsen zijn eenvoudig te bevestigen met klittenband of gespen. Daarnaast zijn de zadeltassen strak en aerodynamisch vormgegeven, zodat je geen extra wind vangt tijdens je fietstocht!

Zadeltas MTB

Ook op de mountainbike kun je eigenlijk niet zonder een zadeltas. Het is de perfecte oplossing om een extra binnenband en gereedschap in op te bergen, mocht je een keer lek rijden. Natuurlijk kan je de zadeltas ook gebruiken om een energiereep mee te nemen! De kans dat het zadeltasje nat of vies wordt is tijdens het mountainbiken natuurlijk een stuk groter. Daarom zijn de zadeltassen van Lightyourbike waterdicht, en makkelijk afwasbaar.

Beste zadeltas

Wat de beste zadeltas is voor jou, is helemaal afhankelijk van jouw behoefte. De zadeltassen van Lightyourbike zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar je ook nog eens twee jaar garantie op ontvangt. De zadeltassen zijn vaak lichtgewicht, zodat je er nauwelijks iets van merkt als je aan het fietsen bent. Door het slimme ontwerp kan je jouw spulletjes uit het zadeltasje halen, zonder dat je deze van je fiets hoeft te halen.

Fietsaccessoires bij Lightyourbike

Naast zadeltassen heeft Lightyourbike ook andere fietsaccessoires geselecteerd. Fietshoezen voor het veilig opbergen van je fiets. Telefoonhouders voor je fiets, zodat je eenvoudig kan navigeren tijdens je fietsrit. En zelfs fietspompen zodat je nooit met zachte banden hoeft te rijden. Al deze fietsaccessoires bestel je eenvoudig bij Lightyourbike!