Toont alle 8 resultaten

Telefoonhouder fiets van Lightyourbike

Een telefoonhouder op je fiets vergoot de veiligheid in het verkeer. Hierdoor heb je namelijk je handen aan het stuur en je aandacht op de weg. Met een telefoonhouder kan je jouw telefoon bijvoorbeeld als navigatie gebruiken tijdens een fietstocht! Daarnaast is een zadeltas ontzettend handig tijdens een langere fietstocht. Zo kan je nét wat extra spulletjes meenemen op jouw lange fietstocht.

Verschillende soorten fiets telefoonhouders 

Er zijn verschillende telefoonhouders op de markt verkrijgbaar, maar waar moet je op letten? Lightyourbike heeft verschillenden soorten telefoonhouders in het assortiment die geschikt zijn voor racefietsen, MTB’s, stadsfietsen en elektrische fietsen. Raakt jouw telefoon regelmatig leeg tijdens een fietsrit? Dan is een telefoonhouder met powerbank de juiste keuze voor jou. Hierdoor kom je nooit meer met een lege accu te staan. Of bescherm je jouw smartphone liever tegen de elementen tijdens een spetterende mountainbikerit? Ga dan juist voor de waterdichte telefoonhouder fiets. 

Telefoonhouder fiets waterdicht

Een waterdichte telefoonhouder zorgt ervoor dat je smartphone geen schade oploopt tijdens een fietstocht door de regen. Dit wil je natuurlijk ten allen tijden voorkomen, daarom is het belangrijk dat een goede telefoonhouder bescherming biedt. Daarnaast moet je telefoon ook goed bedienbaar blijven, zodat je nog steeds kunt blijven navigeren. Tot slot moet de telefoonhouder stevig bevestigd kunnen worden waardoor deze schokbestendig is.

Telefoonhouder fiets met powerbank

Maak jij vaak lange fietstochten met de racefiets, mountainbike of elektrische fiets? Dan wil je natuurlijk altijd bereikbaar blijven. Als je navigeert met een app op je smartphone, zoals Google Maps raakt je telefoon batterij sneller leeg. Een telefoonhouder met powerbank zorgt er dan voor dat je tussentijds de batterij van je telefoon kunt opladen. Hierdoor kun je gebruik blijven maken van je favoriete navigatie app en kom je weer veilig thuis! Eenmaal thuis wil je jouw fiets natuurlijk netjes opbergen in de garage of schuur. Hiervoor heeft Lightyourbike verschillende fietshoezen in het assortiment. 

De beste telefoonhouder voor je racefiets of MTB

Lightyourbike heeft voor jou de beste telefoonhouder voor je racefiets. Er is bij deze telefoonhouders rekening gehouden met het gewicht. Ook zijn deze goed te bevestigen en blijft het touchscreen en de knoppen aan de zijkant van je telefoon goed bedienbaar. De meeste telefoonhouders zijn universeel, waardoor deze geschikt zijn voor iedere telefoon.

Kwaliteit & Service van Lightyourbike

Bestel je jouw telefoonhouder voor 18.00? Dan wordt deze nog dezelfde dag gratis verzonden. Naast telefoonhouders heeft Lightyourbike ook andere fietsaccessoires in het assortiment. Kwalitatieve producten en goede klantenservice staan altijd voorop bij Lightyourbike.