Enig resultaat

Enig resultaat

Op zoek naar de perfecte speed pedelec helm? Dan ben je aan het juiste adres bij Lightyourbike. De speed pedelec helmen in ons assortiment zijn speciaal ontworpen om maximale bescherming en comfort te bieden tijdens het fietsen op hoge snelheden.

Speed pedelec helm – NTA8776 & CE EN1078 gecertificeerd

In Nederland is het verplicht om een helm te dragen wanneer je op een Speed Pedelec fietst. Omdat deze een stuk sneller gaan dan reguliere e-bikes dienen deze helmen aan strenge veiligheidsnormen te voldoen. Daarom is de Lightyourbike Roadster Speed Pedelec Helm voorzien van het in Nederland verplichte NTA8776 certificaat. Omdat deze norm hoger is dan de CE EN1078 normering, voldoe je hiermee direct aan deze norm die nu in België verplicht is. Deze helmen zijn ontworpen om superieure bescherming te bieden tijdens het rijden op hogere snelheden. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzamere materialen en een meer aerodynamisch ontwerp dan traditionele fietshelmen.

Waarom heb je een speed pedelec helm nodig?

Het rijden op een speed pedelec kan opwindend zijn, maar het brengt ook extra risico’s met zich mee vanwege de hogere snelheden. Het dragen van een speed pedelec helm is cruciaal voor het beschermen van je hoofd en gezicht in geval van een ongeval. Daarnaast is het bij wet verplicht om een speed pedelec helm te dragen. Doe je dit niet, kan je dat een bekeuring opleveren.

Speed pedelec helmen bij Lightyourbike

Bij Lightyourbike bieden wij een ruime selectie speed pedelec helmen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en ontworpen zijn voor maximaal comfort en bescherming. Bekijk daarom nu de website om de perfecte speed pedelec helm te vinden voor jouw volgende avontuur!