Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

De beste racefietshelmen

Wat zijn de beste racefietshelmen? Dit is vaak een persoonlijke voorkeur, maar we hebben er in ons assortiment een aantal alvast voor je geselecteerd. Dit maakt het maken van een keuze al wat makkelijker! We hebben deze helmen uitvoerig getest en gekeken waar een helm voor de racefiets aan moet voldoen. Zo moet deze licht van gewicht zijn, een goede aerodynamica hebben, bescherming bieden en prettig zitten. Daarnaast hebben we een aantal helmen met ingebouwde verlichting. Hierdoor ben je nog beter zichtbaar, niet alleen in de avonduren maar ook in een bosrijk gebied waar donkere wegen of fietspaden liggen. 

Wielren helm met ingebouwde verlichting

Verlichting op je fiets is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar Lightyourbike heeft ook een wielrenhelm met ingebouwde verlichting. Deze wielrenhelmen hebben vaak een koplamp en achterlicht, of alleen een achterlicht. Hierdoor ben je nog beter zichtbaar voor je medeweggebruikers en ga je veilig de weg op. 

Verschillende soorten, maten en kleuren racefiets helmen

Lightyourbike heeft een ruim assortiment in fietshelmen met verschillende soorten, maten en kleuren. Hierin is er voor ieder wat wils! We hebben fietshelmen met alleen een achterlicht, maar ook fietshelmen met een koplamp en achterlicht. Daarnaast zijn deze helmen in verschillende maten en kleuren leverbaar. Zo kun jij een helm uitkiezen die matcht bij je fiets en outfit!