Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Fietsverlichting MTB

In het bos, in de duinen of op het strand. Riding dirty, dat is jouw ding! Ook tijdens het mountainbiken is het belangrijk om goed verlicht op pad te gaan. Want met een goede fietslamp op jouw mtb voorkom je ongelukken op de mtb-route zelf, èn ben je ook op weg naar je route goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Zien én gezien worden, daar draait het om. Daarom is het van belang dat je over heldere, duidelijke fietslampen beschikt voor jouw mountainbike. Voor de fietslamp aan de voorkant, zijn dan weer andere zaken belangrijk dan het achterlicht voor je mtb. Lightyourbike heeft dit allemaal voor je uitgezocht. Zo bestel je eenvoudig jouw fietsverlichting. Bestel je het voor 18:00, dan heb je jouw fietslamp voor je mountainbike morgen in huis. Handig toch?!

Soorten MTB verlichting 

Lightyourbike heeft zowel de koplamp, als het achterlicht voor je mtb. Natuurlijk worden deze fietslampen ook aangeboden als verlichtingsset voor jouw mountainbike! Tijdens schemering of vroeg in de ochtend kan het best donker worden in het bos. Met een goede voorlamp op jouw mtb houd je beter zicht op het pad. Terwijl je met het heldere ronde achterlicht op je mtb goed zichtbaar bent voor achterliggende fietsgenootjes. Zo verklein je de kans op ongelukken en kom je samen weer veilig thuis! 

Oplaadbare MTB verlichting LED

LED verlichting is de beste keuze wanneer je verlichting zoekt voor op je mtb. LED-verlichting is namelijk energiezuinig, wat als voordeel heeft dat je kan genieten van een lange batterijduur. Fietslampen op batterijtjes schijnen vaak na enkele uren al minder fel. Dit in tegenstelling tot de MTB LED verlichting van Lightyourbike. Deze blijft helder schijnen totdat de accu bijna leeg is! Als de accu dan toch leeg is, laad je de fietslampjes eenvoudig op via USB. Gebruik hiervoor een wandadapter, powerbank of zelfs je laptop. Deze oplaadbare verlichting voor je mtb is eenvoudig afneembaar, zodat je ze overal op kan laden waar jij wil. Zo zorg je ervoor dat je altijd goed verlicht op pad gaat!

Fietsverlichting van Lightyourbike

Naast fietsverlichting voor mountainbikes heeft Lightyourbike ook fietsverlichting voor racefietsen of stadsfietsen. Bestellingen voor 18.00 geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden, zodat je deze de volgende werkdag in huis hebt. Zo kan je weer veilig & goed verlicht op weg!