Helderheid Fietsverlichting

Belangrijk bij goede fietsverlichting is de helderheid van de fietslamp. Met een te zwakke lamp ben je niet goed zichtbaar in het donker, maar met een te felle fietslamp verblind je misschien wel je tegenliggers. Doordat de fietsverlichting van Lightyourbike instelbaar is in helderheid, kan jij voor elke situatie de juiste helderheid instellen, om zo veilig op weg te gaan, bijvoorbeeld voor een ritje op jouw racefiets!

Fietsverlichting LED

Een LED lamp is perfect te gebruiken als fietslamp, of fietsverlichting in het algemeen! Een LED fietslamp is namelijk ontzettend zuinig, zodat de gebruiksduur hiervan wordt verlengd. Daarnaast geeft LED verlichting op je fiets super helder licht, waardoor je goed zicht heb en veilig de weg op kan! Of het nu op je racefiets, mountainbike of stadsfiets is.

Oplaadbare fietsverlichting

Geen gedoe meer met het vervangen van batterijtjes, maar eenvoudig opladen met een USB-kabel. Dat is natuurlijk super handig. Een groot voordeel hierbij is dat de fietsverlichting tot het einde van de batterijduur super helder blijft schijnen. In tegenstelling tot fietslampen op batterijtjes, die vaak al na een week minder helder schijnen. Oplaadbare fietsverlichting is daarom ook beter voor het milieu, omdat je hiermee bespaart op batterijtjes!

Lightyourbike.nl

Bestel eenvoudig jouw fietsverlichting bij Lightyourbike! Wanneer je voor 18:00 besteld, heb je jouw bestelling morgen al in huis. Zo kan jij veilig de weg op. Heb je vragen over onze bezorging of service? Bekijk dan de klantenservicepagina!