Enig resultaat

Enig resultaat

Fietspompen van Lightyourbike

Een goede fietspomp is onmisbaar voor de fanatieke fietsers. Het is belangrijk om je banden op de juiste druk te houden voor een soepele en comfortabele fietsrit. Er zijn verschillende soorten fietspompen verkrijgbaar, waaronder een hand fietspomp en een elektrische fietspomp.

Elektrische fietspomp, krachtig & snel

Een elektrische fietspomp is een handige uitkomst voor mensen die snel en moeiteloos hun fietsbanden willen oppompen. Een elektrische fietspomp maakt het mogelijk om banden op te pompen met minimale inspanning. Deze pompen zijn voorzien van een drukmeter waarmee je de luchtdruk in je fietsband kunt meten. Wanneer de gewenste druk is bereikt stopt de pomp automatisch. Bovendien is het met een elektrische fietspomp ook makkelijker om een hoge druk te bereiken dan met een normale fietspomp.

Een hand fietspomp, betrouwbaar & duurzaam

De hand fietspomp is een veel gebruikte pomp voor het oppompen van fietsbanden. Deze fietspomp is handmatig te bedienen door middel van een pomphendel en is daarnaast ook voorzien van een drukmeter. Een groot voordeel van de hand fietspomp is dat deze betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast is deze pomp makkelijk mee te nemen omdat deze vaak een compact formaat heeft.

Een fietspomp elektrisch of toch een handmatige fietspomp?

Bij het kopen van een fietspomp is het belangrijk om te kijken naar de maximale druk die de pomp kan bereiken. Een mountainbike band heeft een andere druk nodig dan een band van een racefiets. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de pomp geschikt is voor het type ventiel dat op je fiets zit. De meeste fietspompen zijn geschikt voor zowel Presta als Schrader ventielen, maar het is altijd verstandig om dit te controleren.

Kleine fietspomp, compact & licht

Als je regelmatig fietst is het ook aan te raden om te kijken naar het gewicht van de fietspomp. Als de pomp te zwaar is, kan het namelijk onhandig zijn om deze mee te nemen tijdens een fietstocht. Er zijn fietspompen verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn de wielersport & mountainbiken. Een fietspomp racefiets is lichter en compacter dan handmatige fietspompen.

Fietspomp elektrische fiets

Kortom, het hebben van een goede fietspomp is onmisbaar voor elke fietser. Of je nu kiest voor een hand fietspomp of een elektrische fietspomp, zorg ervoor dat je kijkt naar de maximale druk en het type ventiel dat op je fiets zit. Verder is het belangrijk om te kijken naar het gewicht van de fietspomp, vooral als je deze mee wilt nemen tijdens een fietstocht.

De beste elektrische fietspomp

Lightyourbike heeft zorgvuldig de beste elektrische fietspompen voor je geselecteerd. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit en kun je thuis én onderweg vertrouwen op een elektrische fietspomp! Klanttevredenheid is daarnaast erg belangrijk voor Lightyourbike. Daarom geniet je altijd van de beste service en garantievoorwaarden op al je bestellingen.