Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Eén fietslamp of twee fietslampen?

Fietsen, dat doen we door weer & wind! Naar school, je werk of even sporten. Een goede fietslamp is hierbij onmisbaar, want zo verklein je het risico, en vergroot je jouw veiligheid onderweg! Zien én gezien worden, daar draait het om bij fietslampen! Het is al jaren een terugkerend onderwerp juist omdat het zo’n belangrijk onderwerp is. Daarom ziet Lightyourbike graag een fietslamp op iedere fiets. Beter nog, een koplamp op je fiets aan de voorkant, en een achterlicht op de achterkant van je fiets! Met de fietslampen van Lightyouryike zie jij waar je fietst, en ben jij niet te missen voor andere verkeersdeelnemers! Bestel dus eenvoudig jouw fietslampjes bij Lightyourbike. Bestel je het voor 18:00? Dan heb jij je bestelling de volgende dag in huis!

Soorten fietslampen 

Lightyourbike heeft zowel de koplamp, als het achterlicht voor jouw fiets. Stadfiets, retrofiets, omafiets? Het kan allemaal!. Natuurlijk worden deze fietslampen ook aangeboden als verlichtingsset voor jouw trouwe stalen ros! Het fietslicht van het voorlicht is sterk genoeg om verlichting te bieden op een donkere weg. Zo kan jij nog uitstekend zien waar jij je bevindt op de weg! Het heldere ronde achterlicht zorgt er hierbij voor dat jij extreem goed opvalt bij de overige weggebruikers. Hiermee ben je (bijna) niet meer over het hoofd te zien! Dit geldt niet alleen in de avond, maar juist ook overdag. 

Oplaadbare fietsverlichting LED

Batterijen zijn altijd leeg nèt op het moment dat je ze het hardste nodig hebt. En natuurlijk heb je er dan nèt weer geen in huis. Met de oplaadbare verlichting van Lightyourbike is dat verleden tijd. Eenvoudig opladen via USB zorgt ervoor dat jij altijd goed verlicht op je fiets stapt! Oplaadbare fietsverlichting is dus een grote stap vooruit ten opzichte van fietsverlichting op batterijen. Deze fietslampjes branden vaak al na enkele uren minder fel. Met de LED-verlichting van Lightbourbike heb je hier geen last van. Onze fietslampen schijnen op vol vermogen totdat de accu leeg is! Met de lange accuduur hoef je je geen zorgen te maken dat je plots zonder licht komt te staan. 

Fietsverlichting van Lightyourbike

Naast fietsverlichting voor stadsfietsen heeft Lightyourbike ook fietsverlichting voor racefietsen of mountainbikes. Bestellingen voor 18.00 geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden, zodat je deze de volgende werkdag in huis hebt. Zo kan je weer veilig & goed verlicht op weg!