Toont alle 5 resultaten

Fietshoes bij Lightyourbike

Een fietshoes wordt ook wel een fietsbeschermhoes genoemd. Door een fietshoes te gebruiken bescherm je de kwetsbare delen van jouw fiets tegen de elementen, zoals regen of sneeuw. Ook in een schuur of garage is het verstandig om een fietshoes te gebruiken, zodat er geen stof en vuil op de gesmeerde onderdelen van de fiets komt, zodat deze in optimale conditie blijven.

Motorhoes bij Lightyourbike

Ook voor een motorhoes ben je bij Lightyourbike aan het juiste adres. Een motorhoes wordt ook wel een motorbeschermhoes genoemd. Door een motorhoes buiten te gebruiken bescherm je de kwetsbare delen van jouw motor tegen de elementen, zoals regen of sneeuw. Ook in een schuur of garage is het verstandig om een hoes voor motor te gebruiken, zodat er geen stof en vuil op de gesmeerde onderdelen van de motor komt. Zo blijft je motor in optimale conditie.

De beste Fietshoezen & Motorhoezen

Bij Lightyourbike worden fietshoezen en motorhoezen uitvoerig getest voordat deze worden opgenomen in het assortiment. Aspecten zoals duurzaamheid, kwaliteit en belastbaarheid worden hierbij meegenomen. Er zit namelijk veel verschil in de gebruikte materialen bij het fabriceren van een fietshoes. Zo zorgt Lightyourbike ervoor dat je jouw kostbare fiets met een gerust gevoel op kan bergen.

Fietshoes waterdicht

Wanneer je jouw fiets buiten wil beschermen is een waterdichte fietshoes een absolute must. Of het nu een normale stadsfiets is, of een elektrische fiets, het is altijd fijn om op een droge fiets te stappen na een flinke regenbui. Naast bescherming van je fiets, zorgt dit ook voor extra comfort voor jezelf. Zeg nou zelf, niemand houdt toch van natten billen?!

Fietshoes voor 2 fietsen

Fietshoezen zijn er allerlei soorten en maten. Ga je met zijn tweetjes op fietsvakantie, of uit kamperen? Dan zijn er ook fietshoezen waar twee, of zelfs meer fietsen inpassen. Uiteraard geldt dit ook voor elektrische fietsen, of zelfs een scooter of een motor.

Kwaliteit & Service van Lightyourbike

Bestel je jouw fietshoes voor 18.00? Dan wordt deze nog dezelfde dag gratis verzonden. Naast fietshoezen heeft Lightyourbike ook andere fietsaccessoires in het assortiment. Kwalitatieve producten en goede klantenservice staan altijd voorop bij Lightyourbike.