Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Waar moet een goede mountainbikehelm aan voldoen?

Allereerst moet deze een uitstekende bescherming bieden, dit is het belangrijkste voor een goede helm. Hierdoor zit je prettig op de fiets en heb je een veilig gevoel tijdens je fietstochten. Naast de veiligheid van een helm, moet deze ook comfortabel zitten. Daarnaast is het van belang dat deze een mooi design heeft met voldoende ventilatie openingen. Op een warme dag zorgen de openingen ervoor dat het prettig blijft om een helm te dragen. Een vizier? Handig als je het ons vraagt! Deze kun je erop klikken op momenten dat dit prettig is. Een vizier voorkomt dat er vliegen in je ogen komen.

MTB helm heren met verlichting

Lightyourbike heeft mountainbikehelmen voor heren met verlichting, dit zorgt voor extra zichtbaarheid naast de verlichting op je fiets. Er zijn fietshelmen met alleen een achterlicht, maar ook helmen met een voor- en achterlicht. Een koplamp op je fietshelm heeft als voordeel dat je gericht een deel van de weg kunt belichten. Dit is handig als je bijvoorbeeld op een onverharde weg rijdt, waarbij je obstakels moet ontwijken. De fietshelm met verlichting is in de meeste gevallen oplaadbaar met een USB kabel.

Wat zijn de beste MTB helmen?

Dit is een persoonlijke voorkeur, maar Lightyourbike heeft al een selectie gemaakt waardoor de keuze een stukje makkelijker wordt. De helmen in het assortiment zijn uitvoerig getest en gekozen op basis van veiligheid, comfort, design en aerodynamica. Hierdoor is er een mooi assortiment opgezet met voor ieder wat wils!