Toont alle 6 resultaten

Fietshelm met verlichting, waar let je op?

Een fietshelm met verlichting moet allereerst comfortabel zitten. Zorg er dus voor dat je de juiste maat kiest die goed aansluit op je hoofd. Daarnaast moet verlichting helder zijn, daarom gaat de voorkeur uit naar LED verlichting. Dit is tevens energiezuiniger waardoor je langer gebruikt kunt maken van de verlichting wanneer deze volledig opgeladen is. Opgeladen? Inderdaad! Onze voorkeur gaat ook uit naar oplaadbare verlichting, uiteraard met voldoende accu capaciteit. Oplaadbare verlichting heeft een langere levensduur en is beter voor het milieu dan verlichting op batterijen. Het opladen gebeurt doorgaans via een USB kabel die wordt meegeleverd. Er zijn fietshelmen met een voor- en achterlicht, maar ook helmen met alleen een achterlicht. Afhankelijk van je situatie kun je voor een fietshelm kiezen die past bij jou!

Beste fietshelm met verlichting

Lightyourbike heeft zorgvuldig de beste fietshelmen met verlichting geselecteerd. Naast kwaliteit van de helm is ook gekeken naar de techniek van de verlichting. De fietshelmen met verlichting zijn daarom oplaadbaar via USB. Een fietshelm verlichting zorgt namelijk voor extra zichtbaarheid en dat is erg belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je medeweggebruikers. Verlichting op je helm is goed zichtbaar doordat het op een andere hoogte zit dan fietsverlichting. Als je over fietsverlichting en een fietshelm met verlichting beschikt, ga je dus veilig de weg op!

Een fietshelm met verlichting & vizier

Wil je een vizier en verlichting op je fietshelm? Lightyourbike heeft deze fietshelmen. Het vizier voorkomt dat er vliegen in je ogen komen en de verlichting zorgt ervoor dat je zichtbaarheid op de weg toeneemt. Daarnaast zorgt de helm voor extra veiligheid en als deze ook nog prettig zit, heb je een zeer complete fietshelm gevonden!

Fietshelm dames met verlichting

Ook aan de dames is gedacht met betrekking tot de fietshelmen. Er zit niet veel verschil tussen de fietshelmen voor dames en de fietshelmen voor heren. Echter door te kiezen voor een fietshelm met verlichting zorg je voor je eigen veiligheid én zichtbaarheid.

Racefietshelm met verlichting

Zeker tijdens een langere wielrentocht wil je goed zichtbaar zijn. Daarom is een racefiets helm met verlichting een uitstekende keuze om dit te bereiken op de racefiets.

Fietshelm met verlichting voor MTB

Ook wanneer je door de modder scheurt op je MTB is het verstandig een fietshelm met verlichting te dragen. Zeker omdat het in het bos wat donkerder kan zijn dan op de open weg is extra zichtbaarheid altijd welkom. Naast de verlichting op je fiets, is een MTB helm met verlichting daar een uitstekende manier voor.