Toont alle 5 resultaten

Kies de juiste heren fietshelm

Maak jij vaak lange mountainbike tochten door verschillende gebieden en allerlei omstandigheden? Dan weet je als geen ander dat een heren mountainbike helm een onmisbaar item is! Een helm zorgt ervoor dat je met een veilig gevoel door de bossen koerst met jouw mtb. Het kan altijd gebeuren dat je een laaghangende tak mist, een helm zorgt voor een kleinere kans op letsel. Er worden op de MTB hogere snelheden behaald, dus een goede aerodynamica is nodig. Hierdoor wordt de wind op de juiste manier door de helm geleid en heb je minder weerstand. Daarnaast zijn er ook fietshelmen met verlichting, een goede keus als je regelmatig in de avonduren een tocht maakt. 

De beste fietshelm heren 

Op een racefiets worden er doorgaans hoge snelheden behaald. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om een helm te dragen op een racefiets. Er zijn verschillende racefiets fietshelmen voor heren in verschillende soorten, maten, kleuren en vormen. Ook zijn er racefiets helmen met een vizier of verlichting. Lightyourbike heeft deze heren fietshelmen, ook met vizier & verlichting. Het vizier zorgt ervoor dat je geen vliegen meer in je ogen krijgt. Daarnaast zorgt de verlichting ervoor dat je goed zichtbaar bent voor de andere weggebruikers. Dit voorkomt gevaarlijke situaties!  Het verschil met een dames fietshelm is niet zo heel groot. Ook hiervoor ben je aan het juiste adres bij Lightyourbike!

Heren fietshelm met verlichting

Verlichting op je racefiets is essentieel, maar je kunt nog meer zichtbaarheid creëren door een fietshelm met verlichting. Hierdoor wordt je niet meer over het hoofd gezien en ga je nog veiliger de weg op. Er zijn racefiets helmen met verlichting aan de voor- en achterkant, maar ook met enkel een koplamp of achterlicht. Deze zijn vaak oplaadbaar middels een meegeleverde USB kabel. Als je vaak lange tochten maakt is de kans aanwezig dat het begint te schemeren, of zelfs helemaal donker is. Het kan ook zijn dat je vaak na werktijd de fiets op stapt in de avond, een fietshelm met verlichting is dan een goede keus! Lightyourbike heeft verschillende helmen met verschillende soorten verlichting.

Heren fietshelm voor e-bike of speed pedelec

Op een elektrische fiets is het nog niet verplicht om een fietshelm te dragen. Echter worden op de elektrische fiets met weinig inspanning hoge snelheden gehaald, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Daardoor adviseert Lightyourbike toch een fietshelm voor e-bike. Daarnaast zijn er ook elektrische fietsen die zelfs 45 km/u halen. Zo’n snelle elektrische fiets heet een speed pedelec. Op deze fietsen is het verplicht een goedgekeurde NTA 8776 helm te dragen. Lightyourbike heeft deze zorgvuldig voor je geselecteerd.