Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Elegante fietshelm dames

Zoals eerder genoemd moet een helm veilig zijn en goed passen, maar hij moet er natuurlijk ook mooi uit zien! Een elegante fietshelm voor dames die ook aan de veiligheidseisen voldoet, is wat je wilt. Mooie fietshelmen hebben een mooi en strak design en zijn aerodynamisch. Hierdoor wordt de wind op de juiste manier door de fietshelm geleid. 

Hippe fietshelm dames

Je wilt ook bij de tijd blijven en daarom hebben wij verschillende hippe fietshelmen voor dames in ons assortiment. Deze hebben een mooi en bijdetijds ontwerp en hiermee ga je niet alleen veilig de weg op, maar draag je ook een hippe helm op je fiets. Ook is er nagedacht over de pasvorm, een hippe fietshelm moet namelijk ook prettig zitten. Als je voor een lange fietstocht op pad gaat wil je dat deze niet gaat irriteren. Daarnaast bestaat natuurlijk de kans dat je niet op tijd thuis bent voor het donker. Hiervoor heeft Lightyourbike speciaal fietshelmen met verlichting geselecteerd. Zo ben je altijd goed zichtbaar in het donker! 

Beste fietshelm dames

Wat is de beste fietshelm voor dames? Dit is natuurlijk een persoonlijke ervaring en mening, maar we hebben de beste fietshelmen alvast voor je geselecteerd. Zoek je een mtb fietshelm voor je ritten door het bos, of juist een racefiets helm voor een tour over de weg? Zo hebben wij voor iedereen een geschikte fietshelm die past bij je eigen smaak en eisen omtrent veiligheid. 

Dames fietshelm e-bike

Momenteel zijn er ongeveer 2,5 miljoen e-bikes in Nederland en dit aantal blijft oplopen. Dit is ook niet gek, aangezien je in een korte tijd lange afstanden kunt afleggen. Zeker wanneer je beschikt over een speed pedelec. Hierbij komt dat de snelheden in de meeste gevallen hoger liggen, dit maakt een fietshelm nog belangrijker. Maar is het dragen van een fietshelm op een elektrische fiets verplicht? Nee, momenteel is dit nog niet verplicht. Dit neemt niet weg dat het verstandig is om een helm te dragen. Dit is de reden dat Lightyourbike een ruim assortiment heeft in fietshelmen voor dames.

Fietshelmen van Lightyourbike

Naast fietshelmen voor dames heeft Lightyourbike ook fietshelmen voor heren in het assortiment. Deze zijn vaak nét iets groter dan de fietshelmen voor dames.