Enig resultaat

Enig resultaat

Ontdek het perfecte fiets ophangsysteem voor jouw fiets

Een fiets ophangsysteem is de perfecte oplossing om ruimte te besparen in je kamer of garage. Daarom nemen we je op deze pagina  mee in de wereld van fiets ophangsystemen. Van een eenvoudige muurbevestiging fiets tot een speciaal racefiets ophangsysteem, alles is mogelijk. 

Het gemak van een muurbevestiging fiets

Een fiets ophangsysteem aan de muur is een ideale oplossing als je niet veel ruimte hebt. Je fiets hangt veilig en stabiel aan de muur, zonder dat hij in de weg staat. Bovendien is je fiets veilig opgeborgen met een fiets ophangsysteem, zodat deze minder kans heeft om beschadigingen op te lopen. 

Soorten fiets ophangsystemen

Er zijn verschillende soorten fiets ophangsystemen beschikbaar. Een veelgebruikt systeem is de muurbevestiging. Hierbij hang je de fiets aan de muur met behulp van haken of beugels. Een ander populair systeem is het plafond ophangsysteem. Hierbij hang je de fiets aan het plafond, wat ideaal is voor hoge ruimtes.

Racefiets ophangsysteem: speciaal voor jouw racefiets

Heb je een racefiets? Dan is een speciaal racefiets ophangsysteem een goede keuze. Deze systemen zijn ontworpen om je racefiets veilig en stabiel op te hangen, zonder dat het frame of de wielen beschadigd raken.

MTB ophangsysteem: voor de avontuurlijke fietser

Voor de mountainbikers onder ons is er het MTB ophangsysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om mountainbikes op te hangen. Het houdt rekening met de unieke vorm en het gewicht van een mountainbike, zodat je fiets altijd veilig hangt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een fiets ophangsysteem?

Bij de aanschaf van een fiets ophangsysteem is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste moet het systeem sterk genoeg zijn om je fiets te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat het systeem je fiets niet beschadigt. Kies daarom voor een systeem met rubberen of foam bescherming. Conclusie: een fiets ophangsysteem is een slimme en ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van je fiets. Of je nu een racefiets, mountainbike of stadsfiets hebt, er is altijd een passend ophangsysteem te vinden!